dilluns, 2 de maig del 2016

L'Orquestra TLP i la BUMT actuen conjuntament al Teatre del Casal de l'Espluga

Amb motiu del 50è aniversari del Casal de l’Espluga de Francolí, l’Orquestra Treu-li la Pols al teu Instrument i la Banda d’Unió Musical de Tarragona oferiran una actuació conjunta el proper diumenge dia 8 de maig a les 18.30 h al teatre del Casal de l’Espluga de Francolí.

El concert comptarà amb l’actuació de les dues formacions musicals per separat i amb la interpretació conjunta de diverses peces, moment en el qual hi haurà damunt l’escenari del Teatre de l’Espluga gairebé un centenar de músics que faran vibrar el públic amb la interpretació de bandes sonores de pel·lícules i cançons populars.

Les entrades al concert seran numerades i ja es poden comprar anticipadament a les oficines del Casal (de dilluns a divendres de 9 a 13 h // dilluns i dijous també de 15.30 h a 19.30 h). El preu de les entrades és 5 € per als socis del Casal de l’Espluga, 8 € per als no socis i per als menors de 12 anys, gratuït. Es podran comprar anticipadament a les oficines fins el divendres 6 de maig. També es vendran a taquilla el mateix dia del concert, una hora abans de l’acte.

L'Orquestra Simfònica 'Treu-li la Pols al teu Instrument' (TLP) està formada per una quarantena de músics de diferents poblacions de la Conca de Barberà i les comarques veïnes, la majoria dels quals no tenen la música com a professió sinó com a afició. El projecte va néixer l’any 2008 a l’Espluga de Francolí i agrupa desenes de joves músics que per motius d'estudis i feina havien abandonat el fet de tocar el seu instrument. Gràcies a aquesta orquestra, on el ritme de treball s'adapta a les necessitats de cada membre, han pogut recuperar aquesta activitat musical i oferir concerts per a tots els públics a pobles com Montblanc, Senan, Blancafort, Vimbodí i Poblet, la Bisbal del Penedès, la Riba, Arbeca i Cervià de les Garrigues, entre d’altres.

Us hi esperem!

Cartell del concert

Orquestra TLP